Lady Gaga potvrdila dolazak u Zagreb

Radiosarajevo.ba
Lady Gaga potvrdila dolazak u Zagreb

Jedna od najveća ženska pop zvijezda na muzičkoj sceni, Stefani Joanne Angelina Germanotta poznatija kao Lady Gaga, potvrdila je nastup u Zagrebu 5. novembra, rečeno je danas na konferenciji za novinare Lupa promotiona.

Lady Gaga je u godinu dana postigla muzička ikona, srušila rekorde u prodaji, i pokupila sve ovogodišnje dodjele muzičkih nagrada.

Monster Ball turneja Lady Gage započinje 7. maja u Stockholmu, a zbog mahom rasprodanih koncerata širom Evrope Lady Gaga se na jesen vraća na stari kontinent i nastavlja turneju koncertom u Helsinkiju 13. oktobra.

Početak prodaje ulaznica za zagrebački koncert počinje 30. aprila.

U skladu s kazališnim , kreativnim i inovativnim duhom Lady Gage drugi dio europske turneje pomaknuti će granice, a sukladno tome na krov zagrebačke Arene biti će obješeno preko 70 tona opreme. Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaju će biti samo 10.351 ulaznica, prenio je Dnevnik.hr.

Cijena ulaznica: parter – 500 kuna, sjedenje I kategorija – 550 kuna, sjedenje II kategorija – 420 kuna, sjedenje treća kategorija – 370 kuna i V.I.P. loža - 800 kuna.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije