Kako se nakon prekida ponaša svaki horoskopski znak

Radiosarajevo.ba
Kako se nakon prekida ponaša svaki horoskopski znak

Kako dalje nakon prekida? Tužni ste, depresivni, ne želite ništa raditi?

Kako se svaki horoskopski znak bori s ljubavnim jadima? Pročitajte i zabavite se. Jer tome horoskop i služi, zar ne? 

Ovan

Dosta grickanja noktiju i prevrtanja misli u glavi, "da sam mu bar rekla/o... nije trebalo da se smijem...". Vrijeme je za novu frizuru, novu odjeću. Okrenite se novim stvarima.

Bik

Prihvatite objeručke zdrave promjene. Ne davite tugu u moru slatkiša, jer šteta koju ćete tako, učinit će vas još nesretnijim. Bacite se na zdravu hranu, vježbajte i probajte novu šminku.

Blizanci

Vi ste odlični u pružanju savjeta prijateljima kada oni imaju ljubavne probleme. Zašto vam je onda toliko teško pomoći sami sebi? Ne gledajte unatrag. Odite na put.

Rak

Izbacite iz stana sve što vas podsjeća na njega, nemojte se moriti uspomenama tipa "a, ovo smo kupili onda kad smo...". Idite na sambu.

Lav

Ne dopustite da vam odlazak bivše ljubavi pomuti račune i da vam se to vidi na licu. Stavljajte malo jaču šminku, i to onu svjetlucavu.

Djevica

Hranite se zdravo i vježbajte, kako biste imali stalan izvor energije koja vam je potrebna. Također, probajte novi zlatni trend – garderobu osvježite nekim zlatnim detaljem.

Vaga

Ne odbijajte pozive prijatelja kad vas zovu na rođendane i izlaske. Posvetite jedan cijeli dan samo sebi, idite u teretanu, na bazen i masažu, jer su vam potrebni rekreacija i opuštanje.

Škorpija

Bilo da je riječ o dugoj ravnoj kosi koju je vaš partner volio na vama, ili o jeansu iz koga niste izlazili i koji vas podsjeća na sretna vremena, riješite se toga i okrenite novi list.

Strijelac

Prestanite bacati novac na papirnate maramice. Upišite satove joge, zumbu... Važno je da se pokrenete s mrtve tačke.

Jarac

Dosta je s tim tužnim izrazom na licu! Vrijeme je za totalni makeover.

Vodolija

Sigurno ste neke prijatelje zapostavili dok ste bili na sedmom nebu, a koji su vam i dalje ostali nakloni.

Ribe

Proslavite završetak ljubavi tako što ćete kupiti novu kantu žute, ili neke druge jarke boje i promijenite boju zidova. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije