Jamiroquai zvijezda Sea dance festivala

Radiosarajevo.ba
 Jamiroquai zvijezda Sea dance festivala

Jedno od najvećih muzičkih imena današnjice, razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pjevačem Džej Kejem, biće glavne zvijezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. jula održati na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve. 

Nakon više od dvadeset godina uspešne karijere, 25 miliona prodatih albuma, osvojene Grammy nagrade, mora otkačenih šešira i jednog od najposećenijih koncerata u istoriji EXIT festivala,  Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi, da hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim, pokrenu posjetioce Sea Dance festivala na fanki morski ples. 

Sea Dance festival predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se ljetna žurka seli na Jadransku obalu. 

Glavna bina Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstaviće publici tri omiljene bine sa EXITa! Na glavnoj bini Sea Dance festivala prvog dana gostovaće Mejn stejdž EXITa, a glavne zvezde biće Džej Kej i Jamiroquai! 

U srijedu, 16. jula, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj bini predstaviće se čuveni EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizuje sa najznačajnijom  platformom za promociju bass muzike na svetu, čuvenim UKF-om. 

Pored bass velikana, u srijedu će na glavnoj bini gostovati i predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion bine (druge najveće live bine na festivalu).  Konačno, u četvrtak, 17. jula, zvijezde glavne bine SEA DANCE festivala biće  gladijatori sa čuvene EXITove Dance Arene, jednog od najboljih densflorova na svijetu  i mjesta susreta elektronskih titana. Energija Dance Arene, zajedno sa elektricitetom nabijenim morskim vazduhom dovešće do eksplozije hiljadu sunaca poslednjeg dana SEA DANCE festivala!

U tri dana glavna bina SDF predstaviće tri bine sa EXITa, međutim to nije sve! Ovom  prilikom najavljujemo još tri bine na SEA DANCE festivalu!  Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT festivala,LATINO STAGE, rezervisan za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO,  najbolja festivalska zabava, đuskanje sa slušalicama na dve frekvencije do zore!

Kamp Sea Dance festivala, smješten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posjetiocima pružiti nezaboravne ljetne noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz cijelog svijeta. 

U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU i podrazumijeva četvorodnevnu ulaznicu za EXIT  FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. 

Nemaš kartu? Imaš prijatelje! Na 5 kupljenih kompleta za EXIT AVANTURU 

dobijate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Više na linku: http://www.exitfest.org/sr/news/nemas-kartu-imas-prijatelje-0 

U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije