Ispovijest djevojaka iz vile Hugh Hefnera: Plastične operacije, vijagra, nezadovoljstvo... (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Ispovijest djevojaka iz vile Hugh Hefnera: Plastične operacije, vijagra, nezadovoljstvo... (FOTO)
/ Ispovijest djevojaka iz vile Hugh Hefnera: Plastične operacije, viagra i nezadovoljstvo u duši, FOTO: Wenn

Prijedlog za brak u romantičnom obliku dolazi nakon uspješne veze.

...Na badnjak su ležali i gledali film, a zatim razmijenili darove: za njega uramljena fotografija, a za nju vjerenički prsten. Briznula je u plači na svom Twitter profilu objavila da je to za nju bio najsretniji Božić do sada...

Sve bi bilo dobro i dirljivo, da potencijalni mladoženja nije Hugh Hefner, koji je sa svojih 89 godina, 60 godina stariji od svoje vjerenice, plavuše i dugonog modela Crystal Harris, s kojom već sada pet godina živi.

 
Hefner je uskoro želio da Crytal i javno objavi fotografiju s vjereničkim prstenom, iako je to, kako je ona tada smatrala, bio intimni trenutak i privatna stvar. Vijest o njegovoj predstojećoj svadbi sa ženom koja mu može biti pranuka, dodatna je promovirala njegov ugled, a mnogi su mislili da je Hefner samo jedna stara bitanga koja iskorištava djevojke, piše Daily Mail.


Hefner svakako voli i želi da su njegove žene lijepe i privlačne kako bi ih svima mogao pokazivati, pa je tako bilo i s Crystal koja, kada se pojavila u Playboy vili u Los Angelesu, bila prava atrakcija.

Charlie Sheen, Leonardo DiCaprio i Colin Farrell su među zvijezdama, koje su uživale u vili, a i tu noć su bili vrlo bliski s Crystal. Hefner je jednom prilikom kazao da djevojke koje su boravile u njegovoj vili i nisu bile zadovoljne tamošnjim stanjem, te da su većinom bile razočarane.

Jedna po jedna, kako su napuštale vile, otkrivale su šta se sve dešavalo iza blistave fasade vile Hugh Hefnera. Prema njihovim riječima, to je samo bio maskirani prljavi svijet, gdje se većina djevojaka osjećala kao da su seksualne radnice, kojima osamdesetogodišnjak daje džeparac da bi finansirao njihove plastične operacije i pretvorio ih u fizičke idealne, a na sve to da moraju uzimati ogromne količine vijagre kako bi imale seks s njim.

Plavuša Crytal je inače diplomirana pravnica, koja je Hefnera upoznala u noćnom klubu 2002. godine, a on je tada sve njene drugarice pozvao na intimno druženje.


"Hefner voli da je odjednom s 15 djevojaka, to njemu ne smeta, ali će uvijek jednu izabrati da bude broj jedan. Ona će dijeliti spavaću sobu s njim, dok će ostale djevojke biti samo posjetiteljke", priča jedna djevojka iz vile.

Za Izabellu, jednu od djevojaka, vila Hefnera bila je daleko od glamurozne palače zadovoljstva, kao što ju je zamišljala. Svaka spavaća soba imala je loše zidove, slučajne komada namještaja, koji su podsjećali kao da ih je neko donio s dobrotvorne aukcije.

"Iako smo svi dali sve od sebe da domaćinski ukrasimo naše sobe i učinimo sve da se osjećamo lijepo, naši životi su stari, istrošeni i umrljani", kaže Izabell. Sve je sjajno izgledalo na početku, dva psa kao kućni ljubimci, batleri na isporuci, tepisi roze boje, ali se na kraju sve to sruši. Sve se svodi na seks".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije