Konačno / Instagram testira opciju na koju se dugo čeka

17. 02. 2020. u 18:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 6

Ako sve pođe po planu, uskoro bismo Instagramov News Feed mogli početi organizovati po vremenu objave.

Instagram je prije dvije godine na razočaranje brojnih korisnika mreže počeo s eksperimentima vezanima uz korisničke feedove. Objave tuđih profila prestale su se ispisivati po vremenu objave, već prema volji algoritma koji je zaključio isplati li se neku objavu uopće pregledati, prenosi tportal.

Analitičarka Jane Manchun Wong nedavno je na Twitteru objavila novo otkriće - značajku skrivenu u kodu Instagrama koja će korisnicima napokon opet pružiti mogućnost poretka objava prema vremenu objave.

Wong tvrdi da će mogućnost pregleda feeda hronološkim redom biti zasebna sekcija Instagrama. Aplikacija će, konkretno, slijediti Twitterov primjer i pružiti nam mogućnost prebacivanja na hronološki ispis objava. Kao što je TheNextWeb i sam napisao, bolje išta nego ništa.

Podsjetimo, Instagram izbacuje poruku you're all caught up kojima korisnicima daje do znanja da su pogledali sve objave unutar zadnjih 48 sati. Problem je, doduše, što objave koje su pregledali nisu nužno poredane hronološkim redom. Dolazak nove opcije koja bi to mogla promijeniti, još nije u cijelosti poznat, s obzirom na to da se, kao što je i sam izvor naveo, riječ o još jednom Facebookovom + eksperimentu, piše tportal.

NEMA KOMENTARA