Instagram sprema novosti: Novi način kontrole komentara

Radiosarajevo.ba
Instagram sprema novosti: Novi način kontrole komentara
Pixabay / Ilustracija
Konstantnim poboljšanjima jedna od najboljih svjetskih aplikacija Instagram pokušava privući što više korisnika u svoje okrilje te su, nakon serije poboljšanja prethodnih dana i danas najavili uvođenje novih značajki.

Tačnije, iz kompanije je najavljeno da će uskoro biti uvedena opcija koja će korisnicima omogućiti lakše manipuliranje komentarima, a bit će uvedeni i neki novi filteri komentara, kao i inovativne reakcije na objave.

"Svim promjenama želimo zadržati sigurnost i pozitivnost Instagrama, kao mjesta koje služi za ličnu ekspresiju“, istaknuli su iz kompanije u najavi novih opcija, istaknuvši kako će korisnicima biti omogućeno da odrede ko može, a ko ne može komentirati njihove objave.

Dodatno, uskoro bi trebala biti lansirana opcija filtriranja svih komentara kroz sistem kojom će biti omogućeno automatsko blokiranje napadnih komentara, spama i drugih uvredljivih sadržaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije