'Igra prijestolja': Pogledajte neprikazane dijelove šeste sezone!

Radiosarajevo.ba
'Igra prijestolja': Pogledajte neprikazane dijelove šeste sezone!

HBO je premijeru šeste sezone popularne Igre prijestolja najavio za 24. april, ali do tada, fanovi na društvenim mrežama mogu da gledaju dijelove nove sezone. Kako? Na Facebook stranici serije, HBO je odlučio objaviti fotografije iz dijelova šestog nastavka, a vjernim fanovima je to dovoljno da mogu shvatiti ko je, a ko nije, preživio događaje s kraja pete sezone.

Vjerni fanovi su iz samo nekoliko fotografija dobili informaciju ko je umro od otrova s Juga, ali su ostali uskraćeni za vijest o preživjelima u padovima na Sjeveru.

Prikazani su na fotografijama Theon Greyjoy i Sansa Stark, kako izlaze iz ledene rijeke, što je sugerisalo da su uspjeli pobjeći od Ramsayja Boltona nakon skoka sa zidina Oštrozimlja. Myrcela Baratheon prikazana je na samrtnom odru, uz svog brata Tommena...

Zavirite u galeriju i otkrijte šta je još prikazano na ekskluzivnim fotografijama popularne Igre prijestolja!

Behold the first photos from Game of Thrones Season 6, premiering April 24 on HBO. For more exclusive pictures from Season 6, visit MakingGameofThrones.com

Posted by Game of Thrones on Thursday, 11 February 2016

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije