I gradovi iz Bosne i Hercegovine stigli u Microsoft Flight Simulator: Pogledajte predivne prizore

0
Radiosarajevo.ba
I gradovi iz Bosne i Hercegovine stigli u Microsoft Flight Simulator: Pogledajte predivne prizore
Foto: Printscreen / Microsoft Flight Stimulator

Srednjoistočna Europa zahvata veličanstvenost, šarm i privlačnost Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Ova regija obiluje historijom, arhitektonskim čudima i zadivljujućim pejzažima. Zemlje Srednje Istočne Evrope pozivaju na istraživanje iz ptičje perspektive s dosad neviđenom tačnošću.

Microsoft Flight Simulator je sastavio svježe snimke iz zraka, digitalne podatke o nadmorskoj visini i još mnogo toga u saradnji sa Bing Maps i Maxar partnerima kako bi kreirali ovo ažuriranje. World Update XIV uključuje 103 zanimljiva mjesta (POI): 18 u Češkoj, 15 u Slovačkoj, 19 u Mađarskoj, 15 u Sloveniji, 23 u Hrvatskoj i 13 u Bosni i Hercegovini.

Dvorci, tornjevi, crkve i druge znamenitosti, koje su briljantno rekreirane i čekaju otkrivanje iz zraka u ovom serijalu. Microsoft Flight Simulator je sarađivao s Gaya Simulations kako bi kreirao šest prilagođenih aerodroma: Aerodrom Karlove Vari (LKKV) u Češkoj, Aerodrom Poprad-Tatry (LZTT) u Slovačkoj, Aerodrom Pécs-Pogány (LHPP) u Mađarskoj, Aerodrom Zagorje ob Savi (LJZA) u Sloveniji, Međunarodni Aerodrom Rijeka (LDRI) u Hrvatskoj i Aerodrom Prijedor Urije (LQPD) u Bosni i Hercegovini.

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Microsoft Maps & Local, u saradnji s Vexcel-om, kreirao je deset gradova u cijeloj regiji: Prag, Brno i Plzeň u Češkoj; Budimpešta u Mađarskoj; Ljubljana i Maribor u Sloveniji; Split i Dubrovnik u Hrvatskoj; te Sarajevo i Banja Luka u Bosni i Hercegovini. Simulanti će biti očarani beskrajnim mogućnostima istraživanja ovih urbanih regija u World Update XIV, svi su oni reprodukovani u zadivljujućem fotorealističkom kvalitetu.

Zaokružujući ovaj najnoviji dodatak, Microsoft Flight Simulator World Update XIV uključuje tri leta za istraživanje: Prag u Češkoj, Sarajevo u Bosni i Hercegovini i Budimpešta u Mađarskoj. Također sadrži tri izazova za slijetanje: Kastela u Hrvatskoj (LDSP) na Airbus A320neo, Vzletišče Zagorje Ob Savi u Sloveniji (LJZA) na Pilatus PC-6/B2-H4 Turbo Porter i Poprad-Tatry u Slovačkoj (LZTT) na Airbus A310-300. Ovo izdanje uključuje i četiri nevjerovatna izleta: 'Češka ruta', 'Sjeveroistočni Jadran', 'Putovanje Dunavom' i 'Putovanje Karpatima'.

Izdanje World Update XIV: Central Eastern Europe je dostupan bez naknade svim vlasnicima Microsoft Flight Simulator-a. Osigurajte da je vaš simulator ažuriran na verziju 1.33.8.0, preuzmite World Update XIV i istražite ovu fascinantnu regiju u Microsoft Flight Simulator-u. Nebo vas zove!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije