GTA VI: Zviždači nažalost ipak donose tačne informacije

0
Radiosarajevo.ba
GTA VI: Zviždači nažalost ipak donose tačne informacije
Foto: Twitter / GTA VI - moguci izgled igrice

Prošle sedmice mnogi gameri širom svijeta ostali su iznenađeni vijestima odnosno neslužbenim glasinama na Twitteru o tome da će njihov dugoočekivani naslov igrice Grand Theft Auto VI ipak čekati još nekoliko godina.

Novi set glasina o GTA 6 koje zvuče odlično, pokvario je samo jedan detalj, piše portal ffa.hr. Nažalost radi se o planiranom datumu izlaska ove igrice iz poznatog serijala.

Poznati i pouzdani zviždač Tom Henderson prezentirao je javnosti svoja saznanja o najnovijem nastavku najpopularnijeg serijala svih vremena.

Zanimljive objave na Twitteru - undefined

Foto: Twitter: Zanimljive objave na Twitteru

Po njemu, GTA 6 bit će smješten u moderno doba. Fokus će biti na mjestu Vice City i njegovoj okolini, mapa će s vremenom evoluirati, a igrat će se s dva protagonista od kojih će jedan biti žensko.

U novim detaljima spominje se da će GTA 6 biti smješten u 1980-e godine. Ipak, bitnije od radnje i mogućnosti igračima je ostao datum izlaska koji se, navodno, interno ne planira prije 2025. godine.

Godina je to koju mnogi ne žele ni čuti, a sada ju je potvrdio i najpoznatiji novinar gaming industrije Jason Schreier konstatirajući da “Sve što je Tom Henderson rekao o GTA 6 podudara se s onim što je i on sam čuo o igri”.

Sve to nije moglo proći bez korisnika Twittera koji su se odlučili zabaviti montažama na račun planirane godine objave igre.

Zanimljive objave na Twitteru - undefined

Foto: Twitter: Zanimljive objave na Twitteru

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije