GO! mreža obradovala i stanovnike Sarajeva

Radiosarajevo.ba
GO! mreža obradovala i stanovnike Sarajeva

Baš kao i dan ranije u Tuzli, nova mobilna mreža GO! u saradnji s kompanijom Alcatel obradovala je u srijedu 9. decembra i građane Sarajeva nesvakidašnjim poklonima, a u susret nadolazećim novogodišnjim praznicima.

Sve one koji su u ranim jutarnjim časovima na putu do škole, fakulteta ili posla prošli pored katedrale, iznenadio je neobičan prizor, jer je ovo popularno šetalište bilo prekriveno s nekoliko stotina GO! kišobrana.

Građani koji su se zatekli na licu mjesta nisu krili oduševljenje, tim prije jer su krenuli u novi dan noseći sa sobom neočekivan i praktičan poklon, koji je krio još jedno iznenađenje, jer se ispod svakog od kišobrana krio i startni paket GO! free.

Radost koju su kišobrani s GO! karticama pričinili Sarajlijama bila je još veća, jer su prolaznici prilazili u želji da ih kupe, te su se veoma prijatno iznenadili kada su saznali da je zapravo riječ o poklonima.

"Čuo sam da će biti nekakvo iznenađenje, pa sam došao da vidim o čemu se radi. Iskreno, ovo je zaista lijepo. Nisam ranije imao priliku da se u Sarajevu sretnem s nečim sličnim", kazao je Vehab Sjedić, jedan od prolaznika.

Ovim gestom GO! i Alcatel su uljepšali jutro i sasvim sigurno ostatak dana stanovnicima grada na Miljacki, a istovremeno GO! poziva sve one koji su bili dio ove simpatične akcije, da svoju fotografiju potraže na zvaničnoj GO! free Facebook stranici.

Potražite i vi svoj GO! free startni paket na kioscima i telefonirajte najpovoljnije prema svim mrežama u BiH.

Pratite forum portala Radiosarajevo.ba - registrirajte se, komentirajte, predlažite teme!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije