Game of Thrones: Stigao drugi najavni trailer pun borbi, intriga i novih sukoba (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Game of Thrones: Stigao drugi najavni trailer pun borbi, intriga i novih sukoba (VIDEO)

"Nakon šokantnih događanja kojima smo svjedočili na kraju pete sezone, uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa koji je ubijen od strane pobunjenika iz Noćne straže, Daenerys koja je jedva izvukla živu glavu u Meereenskoj areni te Cersei koja je ponižena na ulicama Kraljevog Grudobrana, preživjeli iz svih dijelova Westerosa i Essosa se regrupiraju kako bi neumoljivo nastavili dalje prema svojim nepoznatim individualnim sudbinama. Poznata lica će ući u nove saveze kako bi poboljšali svoje strateške šanse za preživljavanjem, a novi likovi će se pojaviti kako bi izazvali balans snaga na istoku, zapadu, sjeveru i jugu.", piše u opisu cijele šeste sezone koji je objavio HBO.

Američka TV kuća HBO počastila nas je i s drugim najavnim klipom za nadolazeću, šestu sezonu fantasy serije Game of Thrones, odnosno Igra prijestolja, mjesec dana nakon što su objavili i prvi službeni trailer.

Ovaj posljednji trailer definitivno ne razočarava po pitanju sadržaja: borbe, intrige, smrti, zmajeva, potencijalnih novih sukoba... 

Šesta Game of Thrones sezona će na HBO-u debitirati 24. aprila sa epizodom "The Red Woman".

U nastavku pogledajte ovaj drugi najavni trailer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije