Fanovi Ratova zvijezda oduševljeni - Darth Vader u 'Star Wars: Rogue one' filmu!

Radiosarajevo.ba
Fanovi Ratova zvijezda oduševljeni - Darth Vader u 'Star Wars: Rogue one' filmu!

Najveći, najomiljeniji negativac Star Wars franšize vraća se na ekrane, i to već u decembru ove godine.

TechInsider javlja da će se Darth Vader pojaviti u spin-off priči Star Wars: Rogue One, što je potvrdilo glasine da će se gospodar Sitha vratiti u priču (u nekom kapacitetu).

Blockbusteri: Deset najiščekivanijih filmova u 2016. godini (VIDEO)

 

Navodno, Darth Vader će imati veću ulogu nego što je prvobitno zamišljeno – prethodno su mediji javili da bi Vadera mogli vidjeti kao hologram.

Web-stranica MakingStarWars.net javlja da se Brian Muir, koji je 1977. radio na originalnoj kacigi Darth Vadera, priključio ekipi koja radi na filmu.

Rogue One će biti prvi od tri Star Wars Anthology filma koji se dešava prije prvog filma Star Wars: A New Hope (1977) i prati grupu pobunjenika koji pokušavaju doći do planova za Zvijezdu smrti. Ukoliko ne znate, infiltracija i uništenje Zvijezde smrti glavni je fokus radnje filma iz 1977.

Darth Vader u Sarajevu: Probao ćevape, prošetao Siranom, promijenio Vječnu vatru (VIDEO)

FOTO: U Bosnu i Hercegovinu stigla je - Sila!

 

Slavni glumac James Earl Jones dao je glas Vaderu u prvoj trilogiji. Fanove, koji se nadaju da će ponovo začuti slavni glas, mogla bi obradovati informacija da je Jones dao glas Vaderu u prošlogodišnjim Star Wars Rebels, animiranoj Disney seriji koja također prati događaje prije Nove nade.

Dodajmo još da je premijera filma Rogue One zakazana za 16. decembar.

Vrijedi naglasiti da još uvijek čekamo i na trailer filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije