Fallout dobija TV seriju?

Radiosarajevo.ba
Fallout dobija TV seriju?


Nema sumnje da je serijal Fallout veoma popularan u gamerskom svijetu. Sad se čini da programerska kuća Bethesda ima namjeru popularnu igru smjestiti na televizijski ekran, javlja Geekscape.net


Bethesda je, u Američkom uredu za patente, zaštitila brand "Fallout" za televizijski program smješten u postapokaliptični svijet nakon nuklearnog rata.

Važno je spomenuti da je Erik Todd Dellums, koji je posuđivao glas radijskom voditelju "DJ Three Dog" u trećem dijelu serijala Fallout, na svom twitteru objavio da se uskoro može više očekivati od tog lika.

Mnogo zaljubljenika u ovu igru željno iščekuje četvrti dio ove franšize, ali čini se da će dočekati televizijsku seriju.

Sa uspjehom serija kao što su The Walking Dead, Revolution i ostalih, ne čini se nevjerovatno da bi se Fallout uskoro mogao pojaviti na našim ekranima. Koliko brzo? Nadamo se prije nuklearne apokalipse.



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije