Eurosong: Predstavnik Bjelorusije želi nastupiti gol, sa živim vukom na sceni

Radiosarajevo.ba
Eurosong: Predstavnik Bjelorusije želi nastupiti gol, sa živim vukom na sceni

Na Eurosongu nas više ništa ne može šokirati - skoro sve što je čovječija mašta mogla smisliti kako bi obogatila scenski nastup već je viđeno. Od klizača na sceni, razbijanja stakala, bradate pjevačice, presvlačenja u toku izvedbe pjesme, mađioničarskih trikova, pa do vatrenih buktinja.  

Ipak, predstavnik Bjelorusije na Eurosongu, dogokosi Ivan Sasha, želi nešto što još do sada niko nije uradio - nastupiti gol. Do sada, po propozicijama Eurosonga, to nije bilo dozvoljeno, no pravila su tu da se mijenjaju. 

Ali ovo nije sve - Ivan na scenu želi izvesti pravog vuka, te tako upotpuniti utisak pjesme Help You Fly

Kako javljaju članovi Fun kluba Eurosonga OGAE, Ivanovog tim pregovara s organizatorom kako bi dobili dozvolu da na scenu izvedu divlju životinju. 

"Za sada Šveđani sliježu ramenima, ali da - Saša (Ivan) će na sceni biti nag i da, bit će vukova", rekao je Victor Drobysh, menadžer pjevača.

"Ustvari, svaka osoba sebe identificira s nekim životinjskim simbolom. ponekad to držimo u sebi i ne može se svako s tim suočiti. Želimo da svi osjete tu delikatnu ravnotežu između čovjeka i prirode", objašnjava menadžer. 

I OGAE podsjećaju na pravilnik Eurosonga koji nalaže "pristojnost" na sceni, s obzirom na to da se radi o porodičnom programu, te ne dozvoljava žive životinje na sceni. 

Za sada, objavljene su fotografije upoznavanja Ivana i vuka, pogledajte ih u našoj fotogaleriji  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije