eKupon aplikacija je napokon tu i samo za vas!

Promotivni tekst
eKupon aplikacija je napokon tu i samo za vas!
/ eKupon aplikacija je napokon tu za vas!
Sve više interakcija na internetu obavlja se putem mobilnih uređaja.

Više od pet miliona mobilnih pretplatnika - oko 77 posto svjetske populacije - je online. Svi su upoznati s važnošću direktnog kontakta na mjesta na kojima su naši klijenti. Iako je revolucija aplikacija otpočela prije nekoliko godina, ovaj oblik marketinga rapidno raste bez znakova usporavanja.

S obzirom na to da uvijek nastojimo ići korak naprijed kada je riječ o trendovima, ali i našim korisnicima i partnerima omogućiti dodatnu vrijednost i olakšati pružanje usluga, eKupon je lansirao svoju vlastitu aplikaciju za Android smartphone.

Pokretanjem naše aplikacije nastojimo na jednostavan i brz način predstaviti proizvode i usluge naših partnera, a našim korisnicima omogućiti direktan, jednostavan i brz pristup istima u svakom momentu kada oni to požele i pružiti im informacije koje su im potrebne u nekoliko jednostavnih klikova. eKupon aplikacija je jednostavna za korištenje. Intuitivna kontrolna ploča omogućava da pronađete željene informacije pomoću nekoliko jednostavnih klikova, uveliko pojednostavljuje korisničko iskustvo i visokofunkcionalna je s bogatim korisničkim sučeljem. Stalnim ažuriranjem sadržaja uvijek ćete imati uvid u nove proizvode i usluge koje su na našoj ponudi. Korisnici danas tragaju za iskustvom bez poteškoća i uz mobilnu aplikaciju eKupon ispunjava vaša očekivanja.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti OVDJE!

eKupon aplikacija je napokon tu za vas! - eKupon aplikacija je napokon tu i samo za vas!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije