Direct Media United Solutions: Odlučivanje zasnovano na marketing podacima podiže na viši nivo

0
Promotivni tekst
Direct Media United Solutions: Odlučivanje zasnovano na  marketing podacima podiže na viši nivo
Foto: Direct Media / Inovacije Direct Media United Solutions

Direct Media United Solutions nastavlja da bude lider u inovacijama! Iskusnom timu medijskih profesionalaca priključio se tim eksperata, marketing i data stratega. Osim Marijane Agić-Molnar, novog CEO-a Direct Media, koja je na tržištu podataka prisutna duži niz godina, rukovodeći Adriatic regijom kompanije GfK, tu su i Goran Tintor, Miodrag Vujinović, Dušan Dingarac, Darko Blagojević i Vesna Škaro-Petrić. Novi tim sa sobom nosi posebne vještine vezane za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka kao i duboko razumijevanje ponašanja kupaca naših klijenata.

Uključivanjem iskusnog tima sa dugogodišnjim karijerama u industriji podataka, Direct Media United Solutions od sada je u mogućnosti da svojim klijentima donošenje odluka zasnovano na marketing podacima podigne na novi nivo. U pitanju je potpuno nova usluga koju druge agencije na našem tržištu nemaju, a koja će klijentima pomoći da bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima.

Podrška klijentima od strane tima stručnjaka Direct Medie ogledaće se u nekoliko segmenata:

  • Bolje korištenje marketing podataka - podrška klijentima u efikasnijem korištenju i integraciji podataka (first party data), za bolje marketing odluke i mjerljive rezultate
  • Veće konverzije i zadovoljstvo kupaca - napredne segmentacije i marketing vođen podacima za personalizovano korisničko iskustvo i njihovo veće zadovoljstvo.
  • Novi prihodi od retail media - kreiranje dodatnog media inventara ili monetizacija postojećeg radi bolje ponude na advertising tržištu.
  • Primjenjivi i mjerljivi uvidi - automatizovano izvještavanje koje donosi bolji uvid u performanse i podržava efikasnije odlučivanje zasnovano na informacijama.
Tim Direct Media United Solutions
Foto: Direct Media: Tim Direct Media United Solutions

Direct Media United Solutions je vodeći agencijski sistem u jugoistočnoj Evropi, mreža profesionalaca u više zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji. Naša jedinstvena metodologija kombinuje najbolje od medija, kreativnosti, tehnologije i podataka.

Ovakav holistički pristup je pokretačka snaga u kreiranju inovativnog i efikasnog advertisinga čiji je temelj u medijskom planiranju i zakupu medija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije