Corbell objavio novi snimak NLO-a, Pentagon potvrdio: "Da, stvaran je"

2
Radiosarajevo.ba
Corbell objavio novi snimak NLO-a, Pentagon potvrdio: "Da, stvaran je"
PrtScr / Novi snimci

Nevjerojatan video objavio je dokumentarni redatelj Jeremy Corbell, koji se proslavio dijeljenjem snimaka NLO-a u formaciji piramide, a koji je snimila posada USS Russella u julu 2019.

Corbell je video objavio na svojoj internet stranici.

Video koji je snimio vojni brod USS Omaha 15. jula 2019, prikazuje crni okrugli objekt koji se kreće nebom.

Tokom posmatranja, objekt se kretao brzinom od 74 kilometra na sat do 254 kilometra na sat.

Podmornica je navodno čak poslana u potragu za NLO-ima, ali nikada ništa nije pronašla. Prema Jeremyju, predmet ostaje neidentificiran.

Njegova je teorija da su mnogi NLO-i s kojima se susreće američka mornarica svestrana vozila, što znači da funkcioniraju i u zraku i pod vodom.

"Mogu potvrditi da je video snimila američka mornarica i da ga je Radna grupa za neidentificirane zračne pojave uključila u svoje aktuelno istraživanje", rekla je glasnogovornica Pentagona Susan Gough.

Otprilike u vrijeme snimanja videozapisa, tri američka ratna broda sa sjedištem u području San Diega imala su brojne susrete s nepoznatim zračnim uljezima koji su ih maltretirali.

U jednom se trenutku jedan od NLO-a 90 minuta "poravnavao" s brzinom i položajem jednog razarača, pokazali su detalji iz brodskih dnevnika.

NLO-i, opisani u dnevnicima kao "Bespilotne letjelice", zujali su oko tri razarača nekoliko dana

Corbell vjeruje da se ispod vode nalazi baza NLO-a kroz koju u tranzitu prolaze neidentificirana vozila koja dolaze s drugih planeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije