Beogradski glumac u spotu Skunk Anansie

Radiosarajevo.ba
Beogradski glumac u spotu Skunk Anansie


Beogradski glumac Bojan Dimitrijević koji je u regiji poznat po ulozi narkomana Pikca u seriji "Vratiće se rode" ima važnu ulogu u novom spotu britanske grupe Skunk Anansie.

U spotu za pjesmu "My Ugly Boy" on glumi - upravo naslov pjesme. Atraktivna pjevačica grupe Deborah Anne Dyer poznata kao Skin, u spotu je inače ljuta na svog momka, pa u afektu razbija starog BMW-a. Spot je sniman u jednoj novobeogradskoj garaži za vrijeme prošlomjesečnog gostovanja benda u prijestolnici Srbije.

Bojan Dimitrijević u spotu je odigrao nekoliko ljubavnih scena - sveukupno sa četiri djevojke, od kojih je jedna i tamnoputa Skin.

“Izabrali su me na audiciji, ali zaista ne znam ko je još učestvovao od ostalih mojih kolega. Valjda im se svideo moj izgled, šta ja znam. Snimanje je trajalo malo duže nego što sam očekivao, ali samo zbog toga što su želeli da izgleda sve savršeno, pa smo mnoge scene ponavljali u beskraj. Ipak, sve je urađeno na visoko profesionalan način, ja sam zadovoljan”, rekao je za beogradski tabloid „Alo!“ Dimitrijević i dodao: “Kako je ljubiti Skin? Hm, pa malo neobično, ali samo u početku. Posle smo se opustili... “

http://www.youtube.com/watch?v=IP4EKhcuBCg

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije