Bear Grylls se vraća na Discovery

Radiosarajevo.ba
Bear Grylls se vraća na Discovery

Poslije godinu dana pauze, poznati ekspert za preživljavanje Bear Grylls vraća se na Discovery sa serijalom 'Bear Grills: Ultimate Survivors'.

"Ne mogu da vam opišem koliko sam uzbuđen što ću obnoviti saradnju, jer je ovdje sve počelo", rekao je Grylls.

"Ultimate survivors ovog puta ići će dalje od pukih vještina izdržljivosti i svi ćemo imati uvid u situaciju kako to izgleda kada je ljudski duh pod velikim pritiskom", tvrde iz Discoveryja.

Prema njegovim riječima ovaj projekat, ali i svi ostali biće intezivni, što njega najviše i raduje: "Tokom prethodnih serijala bio sam na nekim od nejnepristupačnijih predjela koji postoje, a novi serijal je samo uzbudljivi nastavak. Cilj je da ispratimo nevjerovatne priče o preživljavanju iz stvarnog života i da to vjerno predstavimo gledaocima.“

Čelnici DNI (Discovery Networks International) raduju se, javljaju Nezavisne, što se Bear vraća u njihov tim.

"On pomjera granice u ovom rijalitiju, ali ipak uspijeva da sačuva svoje 'ja'. Spojićemo emocije i iskustva iz stvarnog života i predstaviti ga formatom zabavnog programa koji pokazuje šta je instinkt, napor i volja za preživljavanjem, bez obzira na surovost prirode", saopštili su sa Discoveryja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije