Astro je magična e-mail aplikacija: Uči vaše navike i štedi vrijeme

Radiosarajevo.ba
Astro je magična e-mail aplikacija: Uči vaše navike i štedi vrijeme
U eri tehnologije, u kojoj živimo danas, veoma je važno znati na ispravan način koristiti sve servise koji su nam dostupni, posebno e-mail servise putem kojih se najčešće vrši poslovna korespondencija.

Zbog toga je kompanija Astro razvila sopstvenu e-mail aplikaciju, koja vam omogućava da bolje organizirate vašu e-poštu, prenosi Mashable.

U moru drugih aplikacija, Astro je ponudio vjerovatno jednu od najpametnijih, koja uči vaše navike i pomaže vam u svakodnevnoj organizaciji pošte. Pored toga, u sebi sadrži sve ostale opcije kao i drugi e-mail servisi, ali i mogućnost praćenja vaših e-mailova, odnosno, izještaja o tome ko ih je zaista pročitao, te integriranje s aplikacijama Slack i Echo.

No, ono što je najzanimljivije kada je riječ o ovoj aplikaciji jeste da ona "uči vaše navike", zahvaljujući chatbot asistentu Astrobot, koji vremenom preuzima neke od vaših obaveza s e-poštom i nudi savjete o onome što je saznao od vas.

Naprimjer, on će vam ponuditi da na VIP listu dodate adrese koje stalno kontaktirate ili će isključiti vašu pretplati na neki od newslettera ili drugu otpadnu poštu, koju zaista jne pratite.

Sve to uštedjet će vam dragocjeno vrijeme, koje provodite sređujući vašu e-poštu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije