A ovo je reklama za tene!?!? (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
A ovo je reklama za tene!?!? (VIDEO)


Kelly Brook još je jednom postala zaštitno lice svjetski poznatog branda. Ovaj put riječ je o Reeboku i novoj kolekciji tenisica Easy Tone, koje oblikuju noge i stražnjicu.

"Easy Tones tenisice su fenomenalne, to je kao da imate malenu teretanu ugrađenu u njih. Stalno sam u njima, posebno one dane kada jednostavno ne uhvatim vremena za otići u teretanu", kaže Kelly čija je stražnjica u prvom planu u novoj Reebokovoj reklami. "Odlično sam se zabavljala snimajući tu reklamu", otkrila je Britanka i dodala da odličnu liniju održava seksom.

"Rijetko pazim na to šta jedem ili idem u teretanu. Seks me održava u dobroj formi", tvrdi 30-godišnjakinja koja njeguje izgled žena 50-ih godina prošlog stoljeća. "Žene iz pedesetih godina prošlog stoljeća bile su više seksi od današnjih. Uvijek mislim na to kako mi je majka podarila ovo lice i tijelo i na tome sam zahvalna. Ne želim pokvariti ono sa čime sam rođena", smatra glumica.

http://www.youtube.com/watch?v=ecj7m_KFo_A&feature=player_embedded


index.hr/radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije