Zvijezda X Factora u središtu skandala: Optužen za silovanje obožavateljice

Radiosarajevo.ba
Zvijezda X Factora u središtu skandala: Optužen za silovanje obožavateljice
Instagram / Oritse Williams

Oritse Williams, bivši član britanske grupe JLS, optužen je da je nakon koncerta u Wolverhamptonu silovao 20-godišnju obožavateljicu, piše britanski The Sun.

Djevojka i njena prijateljica su, navodno, veliki fanovi Williamsa i njegove grupe. Nakon koncerta, pristale su otići u hotelsku sobu s Williamsom i njegovim prijateljem.

“Kada su napustile sobu, shvatile su da su im tamo ostale jakne i torbice u kojima im je bio novac za taksi da mogu kući. Jedna je djevojka pokucala na vrata i zatražila stvari”, rekao je blizak izvor, a prenosi The Sun. Djevojka je nakon toga napadnuta. Ubrzo se umiješala i policija koja je požurila da uhapsi poznatog pjevača.

Williams je optužen za silovanje, a njegov kolega za napad. Oritse, navodno, demantira optužbe. Njegov menadžer odbija komentirati situaciju te tvrdi da je slučaj sada u rukama policije.

Ovo nije prvi put da pjevač ima problema sa zakonom, no do sada se uspješno izvlačio uz jamčevinu. Oritse je sa svojim bendom postao popularan nakon nastupa u showu X Factor 2008. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije