Zvijezda Seks i grada razvodi se od supruga Ryana, objavljeni detalji

1
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Seks i grada razvodi se od supruga Ryana, objavljeni detalji
Foto: Screenshot/Instagram / Kolaž / Sara Ramirez

Da će i službeno okončati svoj brak Sara Ramirez i Ryan DeBolt bilo je i za očekivati, a u dokumentima za razvod navodno stoji kako ne žive zajedno još od 2018. godine.

Nebinarna stand-up komičarka i glumica Sara Ramirez, koja je utjelovila lik Che Diaz u seriji I tek tako te Calliope Callie Tores u televizijskoj seriji Uvod u anatomiju podnijela je zahtjev za razvod od supruga bankara Ryana DeBolta zbog nepomirljivih razlika. 

U njihovim dokumentima navodi se kako je datum njihova razdvajanja bio još u januaru 2018. godine, iako su za medije objavili 2021. godine kako će živjeti odvojeno. U popratnoj objavi o razvodu braka, napisala je: "Ostajemo puni ljubavi i podrške u tome kako odlučujemo graditi naše nove, individualne putove".

Euro 2024 | Gruzija je sa 'Kvaradonom' bila blizu novom čudu, ali ih je čudesna Španija rastužila

Euro 2024 | Gruzija je sa 'Kvaradonom' bila blizu novom čudu, ali ih je čudesna Španija rastužila

Ako se prisjetimo, Sara Ramirez i pet godina mlađi Ryan DeBolt vjenčali su se u New Yorku 2012. godine, godinu dana nakon što su se zaručili u Parizu. Mnogi su pisali kako je njena odlika da istupi kao nebinarna osoba očito ostavila posljedice na tu vezu.  Podsjetimo, u januaru je objavljeno kako glumica Sara Ramirez neće dalje igrati seriji I tek tako.... Ramirez je javno govorila protiv rata, kao i njena kolegica te partnerica na ekranu Cynthia Nixon – koja u seriji više od 25 godina utjelovljuje lik Mirande Hobbes.

"Naša industrija je tako dvolična", napisala je u objavi na Instagramu pa dodala: "Dok dijele nagrade, glumci i agenti rade crne liste glumaca i radnika koji objavljuju bilo što u znak podrške Palestincima u Gazi kako bi bili sigurni da više neće raditi", poručila je Ramirez koja se pridružila franšizi Seks i grad kao komičarka Che kad je nastavak lansiran 2021. godine. Ubrzo je postala jedan od najviše kritiziranih likova zato što je nekog ko nije binaran, navode mediji. Uprkos lošim kritikama, njen lik nastavio se pojavljivati i u drugoj sezoni. 

Tvorac ove, ne tako proslavljene inačice Seks i grada Michael Patrick King potvrdio je još prošle godine da će se serija vratiti i u trećoj sezoni. Prošla je završila tako što Che više nije bila u ljubavnom odnosu s Mirandom, ali je i dalje ostala bliska s njom i Carrie Bradshaw, koju utjelovljuje slavna Sarah Jessica Parker, prenosi Večernji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije