Zvijezda Beverly Hillsa svoju bitku dijeli s fanovima

Radiosarajevo.ba
Zvijezda Beverly Hillsa svoju bitku dijeli s fanovima
Shannen Doherty, zvijezda serije Beverly Hills, je u augustu prošle godine otkrila da boluje od raka dojke i od tada redovno obavještava fanove o trenutnom zdravstvenom stanju.

Shannen  je na Instagram profilu objavila šest fotografija i podijelila s fanovima da je obrijala glavu, a na slikama je okružena prijateljima koji joj pomažu da prebrodi ovaj težak period života.

Ove je godine glumica gostovala u emisiji dr. Oza i otkrila da zbog terapija više neće moći ostati u drugom stanju, kao i da će uskoro ići na operaciju.

“Imam 44 godine, moj suprug i ja smo htjeli djecu", ispričala je dr. Ozu i dodala da još uvijek ne zna kakvu će operaciju imati. “Postoje dvije opcije, ali u svakom slučaju, to je do mog doktora i može se promijeniti u posljednjem momentu.”

Shannen je priznala i da se navikla na ideju da živi bez grudi. “To su samo grudi. U masi tolikih stvari, radije bih da budem živa i da ostarim sa svojim suprugom”, rekla je u emisiji.

“Ovo nas je zbližilo. To je jedno od onih vremena kada moraš da testiraš snagu svog braka”, rekao je Kurt Iswarenko, poznate glumice s kojim je u braku od 2011. godine.

Priznaje da joj je najteže palo da saopći vijesti porodici, ali i da ju je rak dojke potaknuo da više brine o sebi i svome tijelu, pa se sada hrani zdravije, svakodnevno vježba i trudi se da razmišlja pozitivno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije