Znate li pravo prezime Zorana Šprajca kojeg se davno odrekao?

2
Radiosarajevo.ba
Znate li pravo prezime Zorana Šprajca kojeg se davno odrekao?
Foto: Društvene mreže / Zoran Šprajc

Jedan od najomiljenijih hrvatskih voditelja, Zoran Šprajc, svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Uz to, na društvenim mrežama tek ponekad dijeli fotografije s obitelji. Prošle godine Šprajc je tako podijelio fotografiju s majkom koju rijetko viđamo, a tada je otkrio da su ručali u restoranu "Zlatna školjka" u Rijeci.

"Ima taj jedan poznati restoran u Rijeci, 'Zlatna školjka', valjda već 200 godina postoji. I kad bi bio nečiji rođendan ili kad bi mami sjeo regres za godišnji, mama me ondje vodila na marinirane lignje jer su to kao bile najbolje marinirane lignje u gradu. Puno, puno godina poslije, ja vodim mamu u Zlatnu školjku s namjerom da je počastim s nečim malo boljim od mariniranih lignji, s idejom da se nekako odužim za sve one marinirane lignje kojima je ona mene častila", dio je njegove poduže objave na Facebooku.

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

KCUS obavještava javnost: "Suočeni smo s problemom nedostatka određenih lijekova"

Šprajc ne skriva koliko uživa u provođenju vremena s majkom, a mnogi ne znaju da je slavni voditelj naknadno izabrao upravo njeno prezime. ran sprajcSudeći prema podacima dostupnim na internetskoj stranici biografija.com, Šprajc se prilikom rođenja prezivao Jovanović po ocu, javlja Story.hr.

Ima taj jedan poznati restoran u Rijeci, Zlatna školjka, valjda već 200 godina postoji. I kad bi bio neciji rođendan ili...

Posted by Zoran Šprajc on Thursday, March 9, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije