Zgodni Italijan Damiano opet zaludio fanove: Nova tetovaža sa dva tribala krasi njegova ramena

0
Radiosarajevo.ba
Zgodni Italijan Damiano opet zaludio fanove: Nova tetovaža sa dva tribala krasi njegova ramena
Foto: Društvene mreže / Damiano David

Damiano David, vođa italijanske grupe Maneskin, nedavno putovanje u New York iskoristio bi kako bi dodao nove tetovaže na svoje tijelo.

Svoj najnoviji uspjeh ovjekovječio je na društvenim mrežama pod motom "Iscjeljenje" čime je želio dati do znanja kako će mu nova tetovaža pomoći da se opusti i pronađe svoj mir.

Zbog toga je odlučio svoja ramena ukrasiti s dva velika tribala, koja su, kažu njegovi fanovi, dodatno podcrtali Damianove savršene mišiće. Obožavatelji se nadaju da će vođa Maneskina na slijedećeg koncertu nastupiti golog torza, kako bi pokazao nove tetovaže.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

"Nisam Michelangelo, ali mislim da bismo trebali napraviti novog Davida inspirisanog njime", glasi jedan od komentara na njegovu objavu.

Tijelo ovog 24-godišnjeg 185 centimetara visokog momka iz Rima već krase brojni tatoo-i, među kojima je najupečatljiviji onaj utisnut iznad njegove prsne kosti na kojoj se koči natpis "Il ballo della vita" (ples života), napravljena 2018. uoči izlaska drugog istoimenog albuma Maneskina. Uz nju, malo niže sa strane je dao tetovirati riječi "Boys don‘t cry" s prekriženim "don‘t", referirajući se na pjesmu benda The Cure, kako bi naglasio da su i muškarci emotivni.

Na stomaku ima tetovirano drvo jabuke iz čije se sredine pomalja zmija s račvastim jezikom čime se referira na iskonski grijeh iz Knjige Postanka, dok mu je na desnoj ruci tetoviran natpis "Mama", te crteži gole djevojke raspuštene kose, trnovite ruže i srca.

Damianove prepone, kažu upućeni, krase tetovaže zlatnih krila, natpis "Kiss this" koči se na njegovoj stražnjici, a crtež njegovog lika s krunom od trnja na glavi istetoviran je na njegovom bedru, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije