Zendaya oduševila sve haljinom koju je nekada nosila supermodel Cindy Crawford

0
Radiosarajevo.ba
Zendaya oduševila sve haljinom koju je nekada nosila supermodel Cindy Crawford
FOTO: Screenshot / Zendaya

Bezvremenski komad dolazi iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. Ralpha Laurena, koju je na modnoj pisti debitirala ni manje ni više nego supermodel Cindy Crawford.

Zendaya i njen dugogodišnji stilist Law Roach jednostavno nikad ne pogriješe. Svaki put kad se poznata glumica pojavi na crvenom tepihu, oduševi svojim odvažnim i elegantnim kombinacijama. Drugačije nije bilo ni sada kada je na turneji svog novog filma Challanger ponovno odabrala jedan vintage look i zabljesnula.

Izgledala je kao u stilu country cluba u čistoj bijeloj haljini s halterima s ovratnikom, niskim leđima, pripijenim steznikom i kratkom suknjom A kroja sa širokim naborima. Bezvremenski komad dolazi iz kolekcije proljeće/ljeto 1992. Ralpha Laurena, koju je na modnoj pisti debitirala ni manje ni više nego supermodel Cindy Crawford. 

SIPA u Sarajevu uhapsila državljanina Finske, za njim bila raspisana Interpolova potjernica

SIPA u Sarajevu uhapsila državljanina Finske, za njim bila raspisana Interpolova potjernica

Zendaya je sofisticiranu haljinu sparila s klasičnim bijelim salonkama na špicasti vrh, nekoliko prstenova ukrašenih dijamantima, dijamantnom narukvicom i dijamantnim naušnicama iz Bulgarija.

Nosila je lijepi glamurozni izgled, upotpunjen rumenim obrazima, smokey eyes šminkom i ružičastim usnama, a svoju je plavu kosu stilizirala slično onome kako je Crawford to radila prije toliko godina, u voluminozne kovrče s dubokim bočnim razdjeljkom.

Zendaya
Foto: X.com: Zendaya

Ovo je treći Zendayin potpuno bijeli izgled. Dan prije je odisala ozbiljnom energijom u pletenom džemperu s ovratnikom u kombinaciji s kremastom maxi suknjom i stiletto štiklama boje šampanjca. Nekoliko sati kasnije, odala je počast teniskoj legendi Althei Gibson u prilagođenom kompletu, sastavljenom od polo majice bez rukava uvučene u plisiranu suknju A kroja visokog struka, u kombinaciji s jednostavnim tenisicama, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije