Željko Pervan drastično promijenio izgled i to sve zbog Plenkovića i Milanovića

2
Radiosarajevo.ba
Željko Pervan drastično promijenio izgled i to sve zbog Plenkovića i Milanovića
Foto: eVaraždin / Željko Pervan

Poznati komičar Željko Pervan nakon 31 godinu odlučio se drastično promijeiti izgled. On je naime izgubio je okladu s kolegom Mladenom Horvatom s kojim se u emisiji “Pervanova dnevnika” kladio da li je premijer Andrej Plenković viši od predsjednika Zorana Milanovića.

Pervan je zbog gubitka oklade morao obrijati bradu i brkove, jer nije bio u pravu kada se kladio da je predsjednik Milanović viši od premijera Plenkovića. To mu je drastično promijenilo prepoznatljiv izgled i imidž koji je nosio godinama.

“Izgledam kao baba iz toplica, poslije 31 godine izgubim okladu. Predsjedniče, hvala vam što ste niži od Plenkovića, bio sam siguran da ste viši. Koga si uopće pitao da saznaš da li je Milanović visok 189 centimetara”, pitao je Pervan kolegu Horvata.

You Tube - undefined

Foto: Screenshoot

Dodao je da on nikad od njega ne bi tražio da se obrije kad bi izgubio okladu.

“31 godinu nosim bradu i onda me ovaj bivši bradonja natjera da obrijem bradu. Gledaj kako sad izgledam, kao Čobanković. Ti si me natjerao da se kladim. Nemoj da te vidim da uživaš u ovome”, kazao mu je Pervan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije