Čola priznao avanturu sa Fridom iz grupe ABBA: "Skuhaš za pet minuta..."

0
Radiosarajevo.ba
Čola priznao avanturu sa Fridom iz grupe ABBA: "Skuhaš za pet minuta..."
Foto: www.klapper.cz / Koncert Zdravka Čolića u Pragu

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača, Zdravko Čolić, 1973. godine je u Luksemburgu predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu pjesmom Gori vatra.

Frida Lyngstad te je godine bila prateći vokal švedskoj senzaciji ABBA, a zbog susreta s njom Čolić je umalo zakasnio na svoj nastup.

"Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pjesmi Eurovizije, gdje bih drugo. Poslije je uslijedio poziv na vikend. Djelovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cijele te trodnevne idile osjetio upotrebljenim poput instant-juhe. Skuhaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to", ispričao je Čolić jednom prilikom, prenosi Tportal.

Javljaju se tokom noći: Ovih pet simptoma ukazuju na visok krvni pritisak

Javljaju se tokom noći: Ovih pet simptoma ukazuju na visok krvni pritisak

"A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i svijeće i cvijeće, kockaste zavjesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, luđačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vježbanje udvoje u teretani", dodao je Čolić.

Navodno je kasnije i promijenio priču, ali, 1997. godine je iznenadio sve kada je priznao da se spetljao s Fridom.

Tačne detalje o romansi s članicom jedne od najpopularnijih grupa svih vremena znaju samo njih dvoje, a Zdravko Čolić je već 20 godina u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije