Zdravko Čolić otkrio koje ga žene privlače

Radiosarajevo.ba
Zdravko Čolić otkrio koje ga žene privlače

Supruzi Sandri nikad nisam dao povoda za ljubomoru. Zna za koga se udala, zna koliko me je žena salijetalo i zna kakav je moj posao, rekao je za 24sata.hr  legendarni pjevač Zdravko Čolić (66).

"Drage su mi bile i one strastvene, kratke. Jedna takva noć ili možda samo pogled znao mi se duboko urezati u sjećanje. Ponekad bih se osjećao kao da smo proživjeli cijeli život u tih nekoliko sati. Imao sam divnih trenutaka, susreta, pa i kratkih veza koje su ostavile pečat. Odvojio bih jedno od drugog, te tri duge veze od strasti", rekao je Čola.

Najpopularniji pjevač bivše zemlje ne taji kakve su ga žene privlačile. Moglo je pored njega biti sto misica, no kad bi pored njega prošla jedra sobarica, Čolin bi pogled odlutao, a misice ostajale same. Miljenik svih žena najviše voli one prirodne, iz naroda.

"Ta erotičnost običnih žena mi je neodoljiva. Uvijek me uzbuđivalo prirodno, normalno, one punije, jedre žene. Svako ima svoj ukus, no to ne znači da nisam volio i misice", rekao nam je Zdravko.

Sa suprugom Sandrom vjenčao se u tajnosti 2001. godine. Mjesecima niko nije znao da je Čola u braku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije