Zdravko Čolić oduševio gestom koju je napravio u tajnosti, sve je vidio obožavatelj

Radiosarajevo.ba
Zdravko Čolić oduševio gestom koju je napravio u tajnosti, sve je vidio obožavatelj
Foto: INZ / Zdravko Čolić

Zdravko Čolić oduševio je obožavatelje gestom koju je napravio u tajnosti, ali ga je neko ipak zapazio i fotografirao te je za njegov nesebičan čin saznala javnost, piše Express Tabloid.

Posjetio je grob svoje vjerne obožavateljice Majde Arnautović, koja ga je tokom 40 godina pratila na koncertima diljem bivše Jugoslavije.

Majdin grob nalazi se u Banjoj Luci, a Čolić na svoju obožavateljicu nije zaboravio te ju je odlučio posjetiti nakon koncerta koji je održao u tom gradu.

Majda Arnautović preminula je prije tri godine u 61. godini nakon što je doživjela moždani udar.

”Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Bila sam na stotinjak njegovih nastupa. Uvijek u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj. Uredno čuvam sve njegove ploče, kazete, slike i postere. Sve njegove pjesme znam od riječi do riječi i svi njegovi albumi su podjednako dobri”, kazala je Majda prije nekoliko godina za Press.

Čolić na groblju u Banjoj Luci - undefinedScreenshot: Čolić na groblju u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije