Zavodljive Albanke izazvale pomutnju u seksi izdanjima

Radiosarajevo.ba
Zavodljive Albanke izazvale pomutnju u seksi izdanjima
Foto: Profimedia / Rita Ora i Bebe Rexha
Britanska pjevačica kosovskih korijena Rita Ora i američka muzička senzacija Bebe Rexha, čiji su roditelji Albanci iz Makedonije, bile su među najzapaženijim gostima na dodjeli iHeart Radio Music Awards održanoj u kalifornijskom Inglewoodu.

Zavodljiva Bebe, pravim imenom Bleta Rexha, u pripijenoj haljini koja je naglasila njezinu figuru, zadivila je mnoge na dodjeli  iHeart Radio Music Awardsa.

 

Objavu dijeli Bebe Rexha (@beberexha)

Naime, ova atraktivna  Albanka porijeklom iz Makedonije, je danas priznata hitmejkerica koja je napisala zavidan broj uspješnih pjesama i ostvarila saradnje s velikim imenima kao što su Nicki Minaj, David Guetta, Iggy Azalea, Nick Jonas, Afrojack, Pitbull, Selena Gomez, Martin Garrix...

 

Objavu dijeli bebe rexha (@bbrexha)

Ništa manje zapažena nije bila ni Rita Ora, koja također često ističe svoje korijene pa je nedavno nastupila na proslavi 10 godina nezavisnosti Kosova, odakle se kao beba preselila s roditeljima u London.

"Ponosna sam na sebe što sam prva osoba koja je pjevala na Kosovu nakon proglašenja nezavisnosti i nadam se da je pred našom malom zemljom svjetlija budućnost", kazala je tad Rita, a pokazala je i orden koji je dobila od predsjednika Kosova Hashima Thacija.

 

Objavu dijeli Rita follows❤ (@miss.ora)

Inače, ceremoniju dodjele ovih muzičkih nagrada vodili su i DJ Khaled i manekenska zvijezda Hailey Baldwin, a uživo su nastupile i mnoge poznate zvijezde poput Eda Sheerana, Camile Cabello, Cardi B, Maroon 5, Bon Jovija i dr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije