Zavirite u dom voditeljice 'Slagalice' i njenog 18 godina starijeg supruga

7
Radiosarajevo.ba
Zavirite u dom voditeljice 'Slagalice' i njenog 18 godina starijeg supruga
Foto: Instagram/Jelena Simic / Voditeljica Slagalice Jelena Šimić i njen suprug Dragan

Dom Jelene Simić u kojem harizmatična voditeljica kviza "Slagalica" stanuje sa suprugom Draganom vrlo je moderan, ali i prilagođen savremenim potrebama, kao i njihovim mališanima Uni i Aleksi.

Budući da par vrijedno radi na svojim karijerama, posmatrajući njihov perfektno uređen stan, stiče se utisak da im se sav rad isplatio, budući da su u nekretninu uložili dosta, što novca, što truda oko uređenja, kako bi im sve bilo po volji.

S ozbirom na to da se suprug Jelene Simić nalazi se na čelu jedne institucije za visoko obrazovanje, u njihovom ušuškanom domu može se pronaći mnoštvo knjiga i stručne literature, koja se redovno koristi, te nikako "ne skuplja prašinu" na policama.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Takođe, u ovom uređenom stanu dominiraju bež tonovi i svaki detalj je pažljivo odabran i uklopljen - od kauča koji ima specijalne jastučiće, do slika na zidovima koje prave pravu harmoniju i oplemenjuju prostor, piše Story.rs.

Osim toga, tokom Jelenine trudnoće, dok je nosila sina Aleksu, spavaća soba i nameštaj bili su namješteni za njenu udobnost, a po njegovom rođenju, dodat je raskošan krevetac, nad kojim je srećna mama bdila danonoćno.

Tokom proteklih praznika, bračni par okitio je izuzetno veliku jelku, ispred koje je nastala prlijepa porodična fotografija, a svi su primijetili koliko su Jelena i Dragan sretni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije