Zavidna figura i ljubav u plićaku: Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u ljetu

0
Radiosarajevo.ba
Zavidna figura i ljubav u plićaku: Jedna od najljepših žena na svijetu uživa u ljetu
Foto: Dnevnik.hr / Olivia i Jason

Glumica Olivia Wilde predah od obaveza je uzela kako bi uživala na plažama Malibua, a fotografi su je uhvatili u sjajnom raspoloženju dok se brčkala u plićaku sa svojim zaručnikom Jasonom Sudeikisom.

Ova 36-godišnja ljepotica pokazala je zavidnu figuru u jednodjelnom crnom kupaćem kostimu. Oliviju su nekoliko puta proglasili jednom od najljepših žena na svijetu, a za njom uzdišu muškarci, ali i žene zbog njene ljepote i stila.

Zaručnika i holivudskog kolegu Jasona upoznala je u novembru 2011. godine, ali su se zaljubili pola godine kasnije. Jason je tada mislio kako se Olivia viđa s nekim, dok je ona mislila kako glumac jednostavno nije zainteresiran za nju, što je otkrila u jednom intervjuu iz 2013. godine, nekoliko mjeseci nakon zaruka. Još nisu otkrili kada planiraju stati pred oltar.

Olivia je već bila u braku i to s muzičarem i redateljem Taom Ruspolijem, članom aristokratske obitelji za kojeg se udala 2003. godine, kada joj je bilo svega 19 godina. Par se vjenčao u Washingtonu u školskom autobusu samo uz prisustvo kumova.

Pred oltar je već prije stao i njezin zaručnik, a 2004. godine se vjenčao sa spisateljicom Kay Cannon. Rastali su se četiri godine kasnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije