Zastrašujuće mršavo izdanje američke glumice

0
Radiosarajevo.ba
Zastrašujuće mršavo izdanje američke glumice
Foto: celebmafia.com / Tara Reid

Američka glumica Tara Reid (45) prošli mjesec otkrila je kako se u doglednoj budućnosti planira snimanje petog nastavka hit filma "Američka pita", a dok se ekipa koju smo gledali u urnebesnoj komediji ponovno ne okupi na setu, nekad zanosna plavuša uživa u slobodnim danima.

Ove sedmice snimljena je na plaži u Miamiju, ali umjesto komplimenata kojima su je nekad zasipali, obožavatelji sad mahom izražavaju zabrinutost za glumicu koja ih je šokirala svojom (pre)mršavom figurom, piše Jutarnji.

Tara je za druženje s prijateljima obukla minijaturni ružičasti bikini, u kojemu su njene operacijama povećane grudi izgledale nesrazmjerno s ostatkom krhkoga tijela.

Podsjetimo, Reid je barem dvaput korigovala poprsje, a svojevremeno je bila i na liposukciji,ali poslije je izjavila kako je požalila zbog odluke da ode pod nož.

"Tijelo mi se potpuno promijenilo, izgleda aspurdno... Zbog tih nesretnih korekcija izgubila sam mnoge poslove",  požalila se glumica u jednom starom intervjuu.

"Ne izgleda nimalo zdravo... Kost i koža, a nekad je bila baš lijepa, šteta" komentarisali su fanovi.

Već godinama se šuška o Tarinoj navodnoj borbi s anoreksijom,ali ona i dalje uporno tvrdi kako nikad u životu nije patila od poremećaja u prehrani.

"Puna mi je kapa takvih tvrdnji! Jednostavno sam mršava, pomirite se s tim! Napadate li ovako i ljude s prekomjernom težinom svaki put kad izađu van iz kuće?!", poručila je svojedobno hejterima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije