Zašto volimo Sofiju Vergaru!

Radiosarajevo.ba
Zašto volimo Sofiju Vergaru!
Prelijepa Kolumbijka koja nas je osvojila ulogom strastvene, ponekad nagle, ali uvijek dobrodušne Glorije iz "Moderne obitelji", i privatno je topla i vedra osoba.

Uvijek je spremna našaliti se na svoj račun i nikog ne gleda s visoka, za razliku od ostalih holivudskih ljepotica koje njeguju imidž "ledene kraljice".

"Nemam problem s tim što se u medijima uvijek ističe moj izgled i seksipil. Na kraju krajeva, upravo su mi oni otvorili mnoga vrata i bila bih licemjerna da sad počnem pričati kako me to smeta", kaže 43-godišnja glumica, koja je talent definitivno dokazala u hvaljenom tv serijalu "Moderna obitelj".

Svojim je životom i više nego zadovoljna: majka je 23-godišnjeg sina Manola i sretna supruga glumca Joea Manganiella, za kojeg se udala prošle godine. 

U slobodno vrijeme par dosta putuje, a fotografije zajedničkih sretnih trenutaka rado dijele s obožavateljima na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije