Zaručila se Merima Darman, bivša Miss turizma BiH: Da, istina je...

A. S.
Zaručila se Merima Darman, bivša Miss turizma BiH: Da, istina je...
Foto: Privatni album / Merima darman, Miss turizma BiH iz 2017. godine, potvrdila zaruke

Sarajka Merima Darman, koja je krajem 2017. godine predstavljala Bosnu i Hercegovinu na svjetskom Izboru Miss turizma u Kuala Lumpuru, na svom Facebook profilu podijelila je lijepu vijest.

„Istina je, zaručena sam“, kazala je Merima za Radiosarajevo.ba, a njezin dečko Nedim Ikanović na taj korak se odlučio tokom posjete Splitu, gdje su proveli romantični vikend.

Ovu uspješnu mladu manekenku i zamjenicu vlasnice agencije “Swan Model Management” Džejle Glavović-Očuz, naša javnost je upoznata i mnogo prije 2017. godine, jer se manekenstvom bavi od malih nogu. I to veoma uspješno.

„Iskreno, još sabiram utiske nakon zaruka i moram priznati da sam veoma iznenađena bez obzira što smo to svi donekle i očekivali. Zanimljiva stvar jeste da sam mjesec prije, u jednom razgovoru, pomenula da imam osjećaj da bi me Nedim mogao zaprositi na dan mog rođendana ili na godišnjicu našeg zabavljanja. Brzo me osjećaj prošao, jer smo pričali na temu planova za 2019. godinu gdje ni u jednom momentu to nismo pomenuli. Tako da sam iskreno iznenađena“, kaže Darman za naš portal.

Radiosarajevo.ba: Koliko ste dugo u ljubavnoj vezi sa Nedimom i kako je krenulo vaše prijateljstvo? 

Darman: Nedim i ja smo u vezi već tri godine, mada je naše prijateljstvo započelo i ranije. Upoznali smo se sigurno prije nekih pet godina, dok je Nedim još bio student arhitekture. 

Radiosarajevo.ba: MIss ste turizma iz 2017. Šta se promijenilo u posljednje dvije godine?

Darman: Osim što nosim tu titulu i što me dosta ljudi prepoznaje po tome, nije ništa. Mogu slobodno reći da sam i više angažovana i ta mi je titula otvorila neka vrata, ali u suštini sve je ostalo isto. Obaveze, koje sam imala i prije, su i dalje tu. 

Merima darman, Miss turizma BiH iz 2017. godine, potvrdila zaruke - undefined
Radiosarajevo.ba: Nastavljate saradnju sa Džejlom Glavović, šta vas veže zajedno, osim poslovnih obaveza?

Darman: Naravno, Džejla i ja i dalje sarađujemo. Vodimo modnu agenciju „Swan Model Management“ i super sarađujemo. Osim što nas veže poslovna saradnja, mi smo i odlične prijateljice. 

Radiosarajevo.ba: Kakvi su planovi u budućnosti, na kojim ćemo Vas pistama viđati u narednom periodu?

Darman: Trenutno sam preokupirana drugim stvarima, tu je i fakultet koji se trudim da ne zapostavljam. Naravno da spontano dolaze i angažmani, uglavnom na području regiona. Taj posao volim da radim i za to će uvijek biti vremena. 

Radiosarajevo.ba: Da li ste planirali datum vjenčanja?

Darman: Još uvijek nismo. Prethodno treba da završimo neke privatne stvari i nakon toga slijede pripreme.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije