Zanosna plavuša otkrila ko joj se udvarao nakon finala Lige prvaka

Radiosarajevo.ba
Zanosna plavuša otkrila ko joj se udvarao nakon finala Lige prvaka
Foto: The Sun / Kinsey Wolanski

Kinsey Wolanski (22), koja se proslavila tako što je 1. juna u Madridu prekinula utakmicu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama, obećala je da ćemo je u golišavim izdanjima gledati i ubuduće.

Wolanski nije precizirala gdje se i kada namjerava ponovo pojaviti, ali je naglasila da je njen motiv novac i da ga želi toliko zaraditi da se može penzionisati do 30. rođendana.

Stručnjaci procjenjuju da joj je njena jurnjava travnjakom na račun donijela više od četiri miliona eura. Na Instagramu Kinsey je za desetak dana stekla čak dva i po miliona novih pratilaca.

"Da, nastavit ću to činiti da bi moj profil bio još popularniji", kazala je Kinsey u razgovoru za britanski tabloid "The Sun".

Kinsey je novinaru otkrila i da se našla na meti igrača Liverpoola.

"Neću o imenima, ali dvojica igrača Redsa su mi poslala poruke u kojima je bilo flerta. Iskreno? Nisam imala pojma ko su ti momci dok im nisam pogledala profile. U svakom slučaju, odgovore nisu dočekali jer već imam momka", kazala je.

Važno je napomenuti da je instagram profil Kinsey Wolanski ponovo aktivan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije