Zanimljiv stajling: Melania Trump modno iznenadila ružičastom kombinacijom

Radiosarajevo.ba
Zanimljiv stajling: Melania Trump modno iznenadila ružičastom kombinacijom
Foto: Profimedia / Melania Trump
Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijelu kuću kolumbijskog predsjednika Ivana Duquea Marqueza i prvu damu Maríju Julianu Ruiz Sandoval.

Nakon kratkog slikanja za fotografe u Ovalnom uredu, Trump i Marquez razgovarali su iza zatvorenih vrata o ekonomskoj politici, borbi protiv narkotika i trenutnoj situaciji u Venezueli, a za to je vrijeme američka prva dama povela svoju kolumbijsku kolegicu u razgledavanje Bijele kuće.

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijelu kuću kolumbijskog predsjednika Ivana Duquea Marqueza i prvu damu Maríju Julianu Ruiz Sandoval.  - undefined

Foto: EPA-EFE: Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijelu kuću kolumbijskog predsjednika Ivana Duquea Marqueza i prvu damu Maríju Julianu Ruiz Sandoval

Prva dama SAD-a plijenila je pažnju u posve drugačijem izdanju od onih u kojima smo ju navikli viđati u javnosti. Za susret s kolumbijskim predsjedničkim parom Melania je odabrala efektni jarko ružičasti kaput kariranog uzorka.

Lijepa prva dama ovim je odabirom iznenadila javnost, ali i modne kritičare, obzirom da u svom ormaru uglavnom krije odjeću neutralnih boja.

 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije