Za dobro praznično raspoloženje: Poslušajte pjesmu 'Stiže Nova godina'

0
Radiosarajevo.ba
Za dobro praznično raspoloženje:  Poslušajte pjesmu 'Stiže Nova godina'
Foto: Facabeook / Sa snimanja spota

Još malo nas dijeli od novogodišnjih praznika, a iz susjedne Crnoj Gori dolazi nam nova dječija pjesma koja će vam, zasigurno, podići praznično rapoloženje.

Nedavno je premijerno predstavljen muzički spot za pjesmu "Stiže Nova godina", kao poklon mališanima, ali i svim odraslima koji njeguju dijete u sebi. 

"Stiže Nova godina" je pjesma za djecu autorice Marine Nine Rmuš iz Crne Gore koja je objavila muzički spot i obradovala mališane pred praznike. Aranžman pjesme potpisuje Stefan Komatina.

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Danas temperature do 27 stepeni: Pogledajte kakvo će vrijeme biti za 1. maj

Ovu novogodišnju pjesmu izvode Mira Barjaktarović i Nina Rmuš, a bajkoviti muzički spot je okupio veliki broj djece, članova Plesnog kluba "Duga" iz Berana i Bijelog Polja koji su dočarali magiju novogodišnje noći. Muzički spot je osmislila i režirala Nina Rmuš.

Pjesma i video spot obiluju novogodišnjim motivima, dječjim osmjesima i toplinom.

"Naša želja je da sve mališane obradujemo, uveselimo i uljepšamo predstojeće  praznike, te da uz stihove pjesme zakorače u novu godinu", veselo poručuju iz Plesnog kluba "Duga".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije