Winona Ryder o Johnnyju Deppu: Divan, pažljiv...

Radiosarajevo.ba
Winona Ryder o Johnnyju Deppu: Divan, pažljiv...
Nakon teških optužbi na račun Johnnyja Deppa o zlostavljanju njegove supruge Amber Heard, holivudski svijet je ostao šokiran. Jedni ne vjeruju da je slavni zavodnik sposoban za nasilje, a drugi su stali na stranu supruge Amber.

Magazin Time je nedavno objavio razgovor sa glumicom Winonom Ryder, nekadašnjom miljenicom publike, koja je svojevremeno bila i Deppova velika ljubav.

Osim što su u intervjuu predstavili Winonin novi projekt i povratak na scenu kroz HBO-ovu seriju Strange Things, pitali su je i što misli o optužbama na račun Johnnyja Deppa.

Iako se na početku ogradila i kazala kako ne zna šta se dešavalo u privatnosti njihovog doma, dodala je da može pričati iz vlastitog iskustva. Provela je sa Johnnyjem četiri godine.

"Nikad nije bio loš prema meni. Imala sam 17 godina kada sam ga upoznala. Poznajem ga samo kao dobrog, pažljivog, nježnog čovjeka koji se ponaša vrlo zaštitinički prema osobama koje voli. Takvo je moje iskustvo. Ali prošlo je mnogo godina. I nikad nisam čula ništa ni slično o njemu, niti sam ikada vidjela da je bio nasilan prema nekome", kazala je Winona.

Kompletan razgovor možete pročitati ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije