"Vodi emisiju ovakva, s ovim repićem": Lijepa voditeljica odgovorila na komentare

0
Radiosarajevo.ba
"Vodi emisiju ovakva, s ovim repićem": Lijepa voditeljica odgovorila na komentare
Instagram / Doris Pinčić

Doris Pinčić prvi se put osvrnula na nedavne komentare o njenom izgledu u emisiji Dobro jutros, Hrvatska.

Voditeljica je pozirala u elegantnoj crnoj haljini otvorenih leđa i s kosom u repu koja je prije nekoliko dana izazvala raspravu na društvenim mrežama te poslala poruku gledateljima.

"Nisu ni buntovnici što su bili, nekad su provocirali s razlogom, a danas repićem. Dragi ljudi, danas se nemojte ljutiti, nervirati, tako je kako je s pandemijom, u svom malom krugu velikih ljudi upalite božićne pjesme, pjevajmo, veselimo se i na dobro nam svima došao Badnji dan", poručila je.

"Rugam se dakle jesam. Ajmo veselo", dodala je u hashtagovima.

Podsjetimo, Doris Pinčić Rogoznica nedavno je emisiju vodila u trapericama i jednostavnoj majici, a njezin izgled i frizura zasmetali su dijelu gledatelja.

"Dragi Bože da mi je znati tko pusti Doris da vodi emisiju ovakva! S ovim repićem?! Inače u trapericama! Ni Zlata nije ništa bolja što se odjevnih kombinacija tiče! Inače jako zgodne i lijepe al' neke stvari po meni nedopustive! Zar Vam Mila Horvat nije podijelila lekciju dok je vodila?!?" komentirala je jedna gledateljica, šrenosi Index

Gledatelji joj zamjerili na izgledu  - undefined

Foto: Printscreen: Gledatelji joj zamjerili na izgledu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije