Vlatku Pokos naljutili komentari o mladom Sarajliji: Anonimni bijednici!

Radiosarajevo.ba
Vlatku Pokos naljutili komentari o mladom Sarajliji: Anonimni bijednici!
Pobjeda Denisa Barte, slijepog i autističnog mladića iz Sarajeva, u Supertalentu podijelila je Hrvatsku.

U raspravu je li njegova pobjeda bila zaslužena uključila se i Vlatka Pokos koja je na Instagramu napisala poruku podrške za Denisa, te odgovorila svima koji su mu pisali negativne komentare.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

“Već dulje vrijeme pratim Denisovu nevjerojatnu životnu priču, borbu i uspjeh u medijima. Želim javno pružiti podršku i izraziti divljenje njemu i njegovoj porodici. Posebno njegovom ocu, toplom i brižnom, kojeg su, pročitah danas, povrijedili negativni, bijedni komentari. Komentari anonimnih bijednika bez talenta, dobrote i ljudskosti. Bez ičeg vrijednog u životu. Vaš sin je poseban, a isto tako i Vi i cijela porodica.

Bez vaše ljubavi i podrške on ne bi mogao svoju tešku sudbinu pretvoriti u nešto prekrasno kao što je muzika i njegov topao glas. Denis je zaslužio ovu pobjedu i puno više od toga, on je simbol snage i borbe za život usprkos svim teškoćama. Bog mu je dao težak križ, ali i blagoslovio toplom i velikom dušom i snagom. Teško je zadržati suze čak i sada kad ovo pišem. I ne, nisu to suze sažaljenja nego i sreće i ponosa i tuge i nade… Denisu želim puno, puno koncerata i uspjeha, a cijeloj porodici šaljem puno zagrljaja i ljubavi iz daleke Kanade”, napisala je Vlatka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije