VIP ulaznice za koncert Guns N Rosesa koštaju – 2,500 dolara?!

Radiosarajevo.ba
VIP ulaznice za koncert Guns N Rosesa koštaju – 2,500 dolara?!

Kada je prije nekoliko sedmica, band Tool najavio da će svoje VIP ulaznice za nastup naplaćivati 500 dolara – uz ponudu da se susretnete s jednim od članova benda, mediji su se obrušili na njih. Sada je objavljena cijena VIP ulaznice koju će naplaćivati ponovno okupljeni rock bend, Guns N Roses, i, prema njoj, ponuda Toola se čini kao vrlo darežljiva poslovna ponuda...

Okuplja se originalna postava benda Guns N' Roses: Prvi koncerti sljedeće godine

 

Naime, cijenu VIP ulaznice za show Gunsa u Las Vegasu ko bude htio, platit će 2,500 dolara. I ne, nećete imati šansu da sretnete nekog od članova ove grupe.

Evo šta ćete dobiti:

- Jedno (?!) sjedište u prvom redu

- Esencijalna „Guns N' Roses VIP Gift Bag", u kojoj se nalazi nekoliko specijaliziranih proizvoda

- Potpisani poster iz limitirane serije

- Fotografiju na bini prije početka koncerta

- Backstage turneja

- Koktel prije koncerta

- Pristup VIP loži

- Bife i večera

- Mogućnost da kupite još „posebnih proizvoda“.

Treba dodati i da se „prvi red“ za sjedenje nalazi iza tzv. pita – čitaj, mjesta gdje se sva akcija dešava. Inače, karta za „pit“ košta 600 dolara...

Show u Las Vegasu zakazan je za 8. i 9. april, prvi nakon 1993. kada su Axl Rose i Slash posljednji put bili zajedno na bini.

Dodajmo i da je prije nekoliko dana, Steven Tyler iz grupe Aerosmith, kazao kako je on zaslužan za reunion Gunsa. Tyler je Axl Roseu, navodno, rekao kako se moraju što prije „sabrati i pomiriti“, jer „nam nedostaju“.

Valjda je njemu iste rečenice uputio Jon Bon Jovi, dok se Tyler svađao s gitaristom Joeom Perryjem.

„Da su sačekali još četiri, pet godina, ne bi imali razloga za 'reunion' jer više niko ne bi znao ko su bili niti bi ih bilo briga što su na turneji“, dodao je Tyler.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije