Vin Diesel potezom oduševio sve: Kćer pokojnog prijatelja, odveo do oltara

0
Radiosarajevo.ba
Vin Diesel potezom oduševio sve: Kćer pokojnog prijatelja, odveo do oltara
Foto: Instagram / Vin Diesel i Meadow Walker

Slavni glumac Vin Diesel (54) koračao je uz Meadow Walker (22) na njen najposebniji dan te je otpratio do oltara osam godina nakon strašne nesreće u kojoj je izgubila oca Paula Walkera. Vin i Paul bili su najbolji prijatelji.

Nakon što je Paul preminuo u tragičnoj nesreći, Vin je nastavio biti podrška njegovoj porodici, a na dan vjenčanja Paulove kćeri bio je uz nju i otpratio ju je do oltara.

Video i fotografije samog vjenčanja objavila je Meadow na svome Instagram profilu. Njima je raznježila mnogobrojne obožavatelje filma "Brzi i žestoki".

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

"Ovo je tako emotivno. Činjenica da te Vin otpratio do oltara me rasplakala. Paul je ponosan i jako sretan", neki su od komentara na objavu.

Emotivna fotografija u samo nekoliko sati prikupila je više od milion lajkova.

Podsjetimo, Meadow Walker bilo je 14 godina kada je njen otac poginuo. Bilo je to tokom snimanja sedmog dijela franšize, a film je dovršen uz pomoć njegove braće Codyja i Caleba te uz korištenje CGI-ja.

"Kada se 2013. dogodila tragedija, na pet smo mjeseci prekinuli snimanje filma", rekao je Vin i objasnio kako je filmski studio prihvatio njihovu odluku da se lik Paula Walkera pojavljuje kao dio mitologije: "Ipak smo mi zajedno započeli ovu franšizu, čime je započelo naše bratstvo. Naše bratstvo nadživjet će ovu franšizu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije