Victoria Beckham podijelila tajnu mladolikog izgleda: 'Više neće stariti'

1
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham podijelila tajnu mladolikog izgleda: 'Više neće stariti'
Foto: EPA - EFE / Victoria Beckham

Victoria Beckham je na Instagramu objavila da je nedavno uradila još jedan tretman ljepote: prošla je poseban laserski tretman kože, koji može koštati i do dvije hiljade funti (4,373 KM) po sesiji.

Britanska modna dizajnerica Victoria Beckham u subotu je objavila da se nedavno na plastičnoj kirurgiji Ghavami u Los Angelesu podvrgnula takozvanoj ponovoj pojavi kože. 

Izraz se prevodi kao "obnova površine kože". To se odnosi na tretman u kojem se bore na koži na licu uklanjaju laserskom primjenom, kožu treba zategnuti i nadoknaditi promjenu boje.

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

Supruga Davida Beckhama je prilično otvoreno govorila o laserskoj operaciji. U videu koji je prenijela na društvene mreže razgovara s doktorom Ghavamijem o svom nehirurškom liječenju. Uvjerava da zahvaljujući neinvazivnom postupku "doslovno neće ostarjeti".

"Mislim, ne pokušavamo samo vratiti vrijeme, već ga sada zaustavljamo", kaže liječnik Victoriji. "Tako da doslovno više neće stariti."

Victoria Beckham
Foto: EPA - EFE: Victoria Beckham

U videu Victoria Beckham tvrdi i da se podvrgnula i 500-nanometarskom i laserskom tretmanu od 2000 nanometara na koži kako bi je regenerirala i zategnula. Dr. Ghavami otkriva i da je bivšoj pjevačici dao kombinaciju tretmana koji malo povređuje površinu kože kako bi je regenerirao i svjetlosnu terapiju. 

"Victoria je ono što za početak nazivamo velikim platnom, ima sjajnu strukturu kostiju i dobru kožu", govori doktor. "Koža je ogrnuta preko nje i rastegnuta preko koštane strukture." 

"Kada napravite tretman koji steže kolagen, to je stvarno gotovo pojačano. To će imati vrlo snažan učinak bez puno napora", obećava doktor.

U međuvremenu, Victoria govori da je bila toliko impresionirana svojim prvim laserskim tretmanom da bi osim radiofrekvencijskog tretmana voljela vidjeti i više. "Kako je moja koža izgledala nakon posljednjeg tretmana, nikada nije izgledala tako dobro. Zato sam rekla da sada želim učiniti više", kaže u videu.

Hoće li liječenje napraviti ono što doktor obećava za sada ne znamo, ali sigurni smo da će mnoge žene zbog reklame požuriti da i one isprobaju ovo, piše Slobodna Dalmacija

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije