Victoria Beckham plakala dva dana jer ju je suprug David javno ponizio

Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham plakala dva dana jer ju je suprug David javno ponizio
EPA / David i Victoria Beckham

Victoria Beckham (44) navodno je plakala dva dana nakon što je njen suprug David opisao njihov brak kao "težak posao", tvrde prijatelji slavne obitelji.

Modna dizajnerica, kako kažu izvori, bila je potpuno devastirana jer je otac njene djece postupio bez osjećaja, ispričao je "prijatelj" za The Sun.

"Ona nema ideje zašto bi tako osjetljive stvari o njihovom odnosu iznio u javnost. Bilo je to kao da je nuklearna bomba eksplodirala u njihovom domu kada je saznala za intervju", tvrdi izvor.

Ista osoba navela je kako je Victoria slomljena te se prijavila u Njemačko odmorište koje je specijalizirano za uspostavljanje emotivne ravnoteže. Victoria je u odmorište stigla dva dana nakon kontroverznog intervjua, a podijelila je na Instagramu fotografije iz Njemačke:

 
 
 
View this post on Instagram

Amazing experience at @villastephaniebadenbaden spa in Baden-Baden x #Wellness

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Podsjećamo, David je za australski TV show The Sunday Project izjavio kako stvari postanu komplicirane kad je dvoje ljudi dugo vremena u braku. 

"Kada ste dugo u braku, to postane težak posao. Stvari postanu komplicirane", kazao je nekad slavni fudbaler.

Intervju se pojavio nekoliko sedmica nakon što je obitelj Beckham bila na naslovnici Voguea, ali bez Davida, a potom su se pojavila i spekulacije da se slavni par razvodi. David i Victoria vjenčali su se 1999. godine i imaju četvoro djece Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) i Harper (7).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije