Vesna Dragojević o posljednjim danima Oliverovog života

Radiosarajevo.ba
Vesna Dragojević o posljednjim danima Oliverovog života
Foto: Matko Biljak / Vesna i Oliver Dragojević
Smrt Olivera Dragojevića cijeli je Balkan rastužila, a njegova supruga Vesna, te njegova djeca, zasigurno najteže podnose njegov odlazak.

U srijedu se navršava mjesec dana od smrti pjevača, no iako je porodica bila spremna na najgore teško im se oprostiti od voljenog Olivera.

Emotivno / Vesna se oprostila od supruga Olivera riječima koje će vas rasplakati

 Supruga Vesna je sada i progovorila o tome, zasigurno jednom od najtežih trenutaka u životu.

''Nitko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovjek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji. On zadnja tri, četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cijeli dan smo bili s njim u bolnici. Kuhala sam mu ručak i davala jesti. To je sve što smo mogli napraviti. Puštali smo mu pjesme koje je volio slušati. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: Sad je gotovo. O čemu pričati? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro'', kazala je Vesna za 24 sata.

Oliver je izgubio bitku nakon godinu dana borbe sa zloćudnim tumorom na plućima.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije