Čestitamo/ Fešta u Sarajevu: Oženio se Semir Cerić Koke

24. 01. 2022. u 18:43:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

U poznatom sarajevskom restoranu u blizini Baščaršije, u užem krugu prijatelja, popularni pjevač narodnih pjesama Semir Cerić Koke, vjenčao se sa svojom životnom saputnicom Ivanom, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

U prelijepom ambijentu, Semir i Ivan izgovorilu su "da", u društvu kuma Kemala Malkića, uspješnog biznismena i vlasnika kompanije Azel France i kume Senade Hodžić, dugogodišnje prijateljice sretnog para.

Prema informacijama do kojih smo došli, atmosfera u restoranu je sjajna. Goste su zabavljali tamburaši, a vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja, zbog aktuelne epidemiološke situacije u Kantonu Sarajevo.

Semir Cerićč i Ivana u društvu kuma Fazlića i kume Hodžić - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Semir Cerić i Ivana u društvu kuma Fazlića i kume Hodžić

Vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja Semira i Ivane, koji su pozvani na svadbu.

"Svi smo sretni, zaista je super sve bilo u restoranu. Mi već duže vrijeme živimo zajedno, a sada smo željeli sve ozvaničiti. Vjenčanje je obavljeno u užem krugu prijatelja. Bilo bi nas sigurno više da nije pogoršava situacija sa COVID-mjerama. No, i ovako svi smo se super proveli i hvala svima koji su došli da uljepšaju Ivanin i moj dan", kazao je Semir Cerić Koke za portal Radiosarajevo.ba.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba pridružuje se čestitkama mladencima, a fotografije s vjenčanje pogledajte u našoj galeriji.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (8)