Vedrana Rudan supruzi Željka Joksimovića: Vi ste jadnica

Radiosarajevo.ba
Vedrana Rudan supruzi Željka Joksimovića: Vi ste jadnica
Hrvatska spistateljica Vedrana je u emisiji Jutro s "Jovanom i Srđanom" promovirala svoju novu knjigu "Kosturi okruga Madison", a dok je voditelj predstavljao njezinu knjigu, Rudan je nastavila sa šalama.

Da vas najavimo kao pisca ili spisateljicu?, pitala je Jovana Joksimović (37), voditeljica beogradske Prve TV, Vedranu Rudan (68).

"Kao baku", rekla je Rudan te voditelju Srđanu Predojeviću rekla da ne bi trebao imati toliku tremu. 

Književnica je u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom promovirala svoju novu knjigu Kosturi okruga Madison, a dok je voditelj predstavljao njezinu knjigu, Rudan je nastavila sa šalama.

"Glavna junakinja je shvatila...", počeo je Srđan, a Rudan ga je prekinula s upadicom "isto što i Vaša žena".

"Molim Vas, što je moja žena shvatila pet dana poslije udaje? - pitao je voditelj, na što je književnica odgovorila "da je loše izabrala".

Voditeljici Jovanki Joksimović Rudan je iskomentirala njezina supruga, pjevača Željka Joksimovića (46).

"Jovanka je jadna, ima onako ružnog i neuspješnog muža... Ona je prelijepa, a on siroče", rekla je Rudan pa brzo promijenila mišljenje.

"Meni je Željko antipatičan jer ga sve Hrvatice vole. Lijep je, uspješan i lijepo pjeva. Sve žene kod nas luduju za njim", objasnila je Rudan.

Poručila je i kako, da nije bilo muževa i ljubavnika, nikad ne bi bila baka.

"Poznatu pjevačicu pitali ste kad će roditi, zašto to mene ne pitate?", zanimalo je Rudan

Predojevića je pitala i zašto ne prizna da mu je u braku loše, nakon čega je Joksimović prekinula emisiju jer se radi o njezinoj kumi.

"Kuma vam je jadnica. Hvala na emisiji i zovite me opet", zaključila je Rudan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije